Gunner Forum banner
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
4,139 Posts
Discussion Starter · #1 ·
BH, what is happening....last week, some of the smileys became animated for me....now, they're not....is it my machine, or what.....just curious.....
 

·
Registered
Joined
·
4,139 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Must be MS....I have my pc set to auto-install updates...got one last week, and they started working....got another yesterday, and it seems like they quit working....strange, because I got an e-mail from Zone Alarm saying that I needed to reinstall their latest build, because the latest update from MS can cause internet access to halt, with Zone Alarm.....strange indeed, but I don't see any animation.....
 

·
Site Founder
Joined
·
25,453 Posts
I get the auto updates too. I think it might be another program causing the glitch. It's weird I don't think anyone else is having this problem. Do you see the animation on the smilies I posted below?

:lol: :roll: :cry: :oops: These are the only four that are animated.
 

·
Registered
Joined
·
4,139 Posts
Discussion Starter · #5 ·
No, they are totally static.....it is definately my machine....over on another forum (Sig), the same thing happened, it is probably a setting in XP or Zone Alarm, because those are the only two that have changed within the last month or so on my machine....if I get really motivated, I'll dig into it more..... :eek:
 

·
Registered
Joined
·
22,098 Posts
It's you..they're offended...no more smiles for you....no more laughter...you haven't been very PC lately......sorry.......
 
1 - 9 of 9 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top